Activate & Co: Activatie Barometer onderzoek

Activatie Barometer onderzoek

Samen met onderzoeksbureau Trendbox doet Activate&co al vele jaren continu consumentenonderzoek naar wat doelgroepen ‘triggert’ om in actie te komen. Meer dan 1250 activatie campagnes zijn de afgelopen tijd onderzocht op factoren als aantrekkelijkheid, passendheid bij het merk, vernieuwendheid, sympathie en last but not least; deelname bereidheid.

Als enige activatiebureau investeren we op continu basis in waardevolle consumer insights die activatie campagnes sterker maken. Dat geeft effectievere strategie en betere activatie oplossingen. Het Activatie Barometer onderzoek is ook een prima tool om snel en goedkoop activatie concepten te pre-testen. Afgezet tegen een benchmark vanuit de database van ruim 1250 activatie campagnes.

Op activatiebarometer.nlstaan actuele activatie ontwikkelingen, campagnes en meer informatie over de onderzoeksmogelijkheden.

Interesse in wat Activate&co allemaal weet om uw doelgroep te activeren? Bel 020 5285255 voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

Oranje Barometer onderzoek

Elke EK/WK en Olympische Spelen focussen we met het Activatie Barometer onderzoek op de “Oranje beleving” bij de consument. Het Oranje Barometer onderzoek geeft goede inzichten in hoe je succesvol in kunt haken op deze beleving. Elke EK/WK publiceren we de Oranje Top 10 met was volgens de Nederlandse consument de meest succesvolle activatie campagnes zijn. Sinds het EK 2012 en de Olympische Spelen van Londen houden we op de site oranjebarometer.nl bij met de Oranje actie teller welke inhaak acties er allemaal lopen in de markt.

Interesse in de resultaten van Oranje Barometer onderzoek in uw markt? Met een Oranje inspiratiesessie brengen uw kansen in kaart.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter