Grimbergen & Activate

Grimbergen & Activate

Weinig merken hebben zo’n rijke historie als Grimbergen abdijbier uit België. De meeste mensen kennen de naam Grimbergen, maar daar houdt het helaas op. Uit onderzoek bleek dat juist merkinhoud consumenten triggert om Grimbergen te proberen.  Zo werd de beeldkroniek “De legende van de Feniks” geboren. Dit modern vormgegeven beeldverhaal, vertelt door de huidige abt van Grimbergen, is de drager van een activatie campagne die het merk tot leven brengt in zowel retail, slijters als horeca kanaal. Geniet van Grimbergen en ontvang “De legende van de Feniks” beeldkroniek gratis. Een vernissage-tour met de monniken van Grimbergen langs  horecagelegenheden zorgde voor veel proefsessies en media aandacht.

Geef een reactie

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter