B-Day the opening of the BBQ season

B-Day the opening of the BBQ season

B-day banner_square_7aprilEen nieuw nationaal moment B-Day de feestelijke opening van het BBQ seizoen. Op vrijdag 7 april worden de “BBQ-blogger, BBQ-book en BBQ-er of the year” bekend gemaakt tijdens de openingsparty bij Harlem BBQ. Een event voor genodigden uit de outdoor cooking wereld. Naast actuele onderzoeksresultaten over BBQ-beleving bij de Nederlandse consument worden de meest culinaire BBQ trends voor 2017 gedeeld door Jord Althuizen. Harold Hamersma onthult de beste BBQ wijnen. Als laatste onderdeel voordat de B-Day party losbarst worden de BBQ-awards uitgereikt.

B-Day zal een jaarlijks evenement worden dat het BBQ seizoen op een feestelijke wijze opent. Naast kennisuitwisseling gaan we de hele avond volop genieten van bijzondere gerechten van de BBQ, bedacht en bereid door toppers als Ronald Kunis, Joeri Kruize, Danny Hovestad en de beste BBQ wijnen van Harold Hamersma. Barbecuen wordt steeds culinairder en daar willen we even bij stilstaan door personen die daar een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd een schouderklop te geven in de vorm van de BBQ-awards. Een Nederlandse ontwerper tekende voor de opvallende awards gemaakt van plaatstaal en een gewicht van ruim 3,5 kilo elk.

Op zaterdag 8 april kent B-Day een vervolg voor alle BBQ-liefhebbers. Harlem BBQ viert die dag de opening van het seizoen met een cook off wedstrijd van twaalf teams voor de lekkerste hamburger van Nederland. Tevens vinden er volop demonstraties en proeverijen plaats van 10.00 t/m 17.00 bij Harlem BBQ op de Oudeweg 101 in Haarlem. Activate&co ontwikkelde B-Day en stond garant voor de hele organisatie inclusief partnership benadering.

Comments are closed.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter